Baby kookboeken

Omdat een lekkere maaltijd verbindt.

Is er een kleintje op komst? Of is dat kleintje al geboren? Dan heb jij het daar druk (of moeten we zeggen zwaar) genoeg mee. Daarom kun je wel wat inspiratie gebruiken voor wat je op het bordje van je kleine kunt toveren. Wij helpen je uit de brand en zetten de beste baby kookboeken voor je op een rij.

De beste baby kookboeken

Op! – Jet van Nieuwkerk

Het nieuwst kookboek van Jet van Nieuwkerk is speciaal voor ouders en opa’s en oma’s met (klein)kinderen in de leeftijd 1-4 jaar. In dit baby kookboek vind je 50 heerlijke en voedzame recepten, traktaties en beleg voor op brood. Je leert ook manieren om je kleine gezond te laten eten zonder gedoe!

Het boek is aangevuld met tips en adviezen van voedings- en kindercoach Susanne Verzuu, zodat het bord van je kind leeg raakt en niet door de kamer vliegt ;).

Denk aan en stoofpotje, pasta met broccoli en avocadosaus, en het recept voor de beste rode saus (stiekem) tjokvol groenten – maak van je groentegruwelaar een groenteliefhebber! In het kookboek staat ook zoete recepten: bananenbrood, (glutenvrije) appelcakejes en krentenbollen.

Bestel dit baby kookboek hier.

Relax mama in de keuken – Elsbeth Teeling

We hebben allemaal wel één of twee succesnummers: gerechten die kinderen altijd eten. Maar met twee recepten heb je nog geen heel weekmenu, natuurlijk. Daarom verzamelde Elsbeth Teeling van de Club van Relaxte Moeders de beste recepten van andere ouders. Hier eet iedereen zijn vingers bij op. Relax Mama!

Bestel vandaag nog online en relax morgen in de keuken.

500 baby & peutergerechten – Beverly Glock

Dit boek staat vol met handige en heerlijke recepten voor de overstap van flesvoeding naar vaste voeding van jouw baby, en voor de stadia die daarna volgen: van dreumes tot peuter. Maak je eigen gevarieerde kant-en-klaarmaaltijden’ met de juiste voedingsstoffen voor de ontwikkeling van je kind. Bepaal zelf welke ingrediënten de voeding van jouw kind bevat en laat je inspireren tot het bereiden van heerlijke, gezonde en gevarieerde recepten.

Babykookboek voor 6-18 maanden – Ouders van Nu

Met het Babykookboek van de opvoedexperts van Ouders van Nu zet je in een handomdraai iedere dag een voedzame, simpele en lekkere maaltijd voor je gezin en je baby op tafel.

Zeg gedag tegen kant-en-klare potjes en aparte maaltijden bereiden voor je baby. Met het Babykookboek leer je hoe je voor je baby van 6 tot 18 maanden makkelijke, gezonde en lekkere gerechten en babyhapjes maakt. Met de ingrediënten van ‘de grote pot’ maak je ook een bordje voor je kind, en alles staat in 30 minuten op tafel. Dit vrolijk vormgegeven boek boordevol recepten maakt van iedere maaltijd een feestje en is perfect voor alle drukke papa’s en mama’s!

The Silver Spoon: Recipes for Babies – The Silver Spoon Kitchen

De complete gids voor het voeden van je baby of peuter, waardoor ze een levenslange liefde voor lekker eten krijgen – the Italian Way!

Ps. Check hier de beste Italiaanse kookboeken. Jij mag ook genieten 😉

Bestel The Silver Spoon baby kookboek hier:

Real Baby Food – Jenna Helwig

Dit 100% gezonde kookboek voor babyvoeding geeft ouders alles wat ze nodig hebben om te koken voor baby’s en peuters van 6 maanden tot 3 jaar op een manier die het proces gemakkelijk, snel en flexibel maakt, beginnend met eenvoudige puree en verdergaand met hapjes en peuters maaltijden.

Eten voor twee – Ouders van Nu

Hét kookboek voor zwangere vrouwen – met tips, weetjes en recepten van de voedingsdeskundigen van Ouders van Nu!

In ‘Eten voor twee’ geven de experts van Ouders van Nu je alle ins en outs over gezond en lekker eten als je zwanger bent en in de eerste werken erna inclusief de kraamtijd. Dit boek staat boordevol recepten die je helpen binnen een halfuur een lekkere maaltijd op tafel te toveren die ook nog eens voedzaam en gevarieerd is. Inclusief handige tips, good to know-weetjes en antwoorden van de voedingsdeskundigen van Ouders van Nu op de meest gestelde vragen van jonge ouders. Een musthave voor alle ouders in spe!

Je bestelt ‘m hier.

Meer inspiratie?

Bekijk alle blogs over de beste kookboeken.

Let op: gratis boekenweekgeschenk!

Bij besteding vanaf €15 aan Nederlandstalige (kook)boeken bij bol.com ontvang je het gratis geschenk ‘Gezinsverpakking’ van de Chabotten.

Actie loopt van 16 t/m 24 maart 2024