Dessert kookboeken

Omdat een lekkere maaltijd verbindt.

Dessert Person

Het eerste kookboek van de presentatrice van Bon Appétits Baking School bevat professionele tips en probleemoplossende strategieën voor meer dan 100 recepten met Saffitzs kenmerkende eigen twist.

Bekijk hier de beste bakboeken.

Let op: dit is een Engels dessert kookboek.

The Dessert Game – Reynold Poernomo

Til jouw dessert-game naar een hoger level met dit dessert kookboek. Van eenvoudige dessert recepten tot uitdagende toetjes.

Let op: dit is een Engels dessert kookboek.

Sweet Enough: A Dessert Cookbook – Alison Roman

Ongedwongen, moeiteloos, chic: het zijn geen woorden die je zou gebruiken om de meeste desserts te beschrijven. Maar, voordat Alison Roman recepten maakte die zo perfect zijn dat ze één naam dragen: The Cookie, The Pasta, The Lemon Cakes, was ze een patissier die het grootste deel van haar tijd besteedde aan het leren om dingen op de moeilijke manier te maken.

Ze bestudeerde smaak, techniek en precisie en destilleerde vervolgens haar kennis om alles terug te brengen tot dessertrecepten die speciaal en toegankelijk aanvoelen, indrukwekkend en uitvoerbaar. In Sweet Enough heeft Alison het boek geschreven voor mensen die denken dat ze geen tijd of vaardigheden hebben om een dessert te maken.

Let op: dit is een Engels dessert kookboek.

What’s for Dessert – Claire Saffitz

Een liefdesbrief aan het dessert door de New York Times bestseller auteur van Dessert Person.

Let op: dit is een Engels dessert kookboek

Dessert easy – Anna Helm Baxter

Zonder ingewikkelde materialen (en meestal zelfs zonder oven) binnen 10 minuutjes de heerlijkste desserts op tafel zetten? Dat is Dessert easy. Met 78 desserts en 8 sauzen zit er altijd wel een inspirerend recept tussen.

Zoetekauwen kunnen aan dit boek hun hart ophalen! Het boek is strak vormgegeven: op de linkerpagina staan steeds de (weinige!) ingrediënten afgebeeld en op de rechterpagina zie je het geweldige eindresultaat. Verrassend makkelijke én smaakvolle combinaties. Hoe klinkt bijvoorbeeld semifreddo met passiefruit? Of een proseccosorbet? Of een verrassend combi als tiramisu met kersen mini-pavlova’s met nectarine en mango?

Een keertje zonder suiker? Bekijk hier de top suikervrije kookboeken.

Room for Dessert – Will Goldfarb

De ultieme gids voor perfect gebak van de veelgeprezen voormalige patissier van elBulli en zijn restaurant op Bali.

Let op: dit is een Engels dessert kookboek.

Grand Dessert – Good Food

Meer dan 120 nagerechten voor alle gelegenheden en seizoenen .
Van heel eenvoudige toetjes tot culinaire hoogstandjes.

Het Grand Dessert laat zien hoe gevarieerd nagerechten kunnen zijn. Maak een combinatie van gerechten uit de verschillende hoofdstukken in dit boek en Het Grand Dessert is geboren.

  1. Soufflés, mousses en merengues
  2. Trifles en crème brûlée
  3. Pannenkoeken en wafels
  4. Taart en gebak
  5. Alles met chocolade
  6. Pudding
  7. IJsvariaties
  8. Fruit

Een omvangrijk, compleet en overzichtelijk boek. Boordevol praktische tips en aanwijzingen.

Meer inspiratie?

Bekijk alle blogs over de beste kookboeken.