Pizza kookboeken

Staan pizza’s bovenaan jouw lijstje van lievelingseten? Of heb je een vriend(in) of familielid die maar niet ophoudt met praten over deze Italiaanse rondjes? Dan is een pizza kookboek het perfecte cadeau!

De Beste Pizza Kookboeken op een Rij

Pizzabijbel

Pizzabijbel - Simon Giaccotto

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot Quattro Formaggi. En niet alleen dat, Simon Giacotto leert je ook hoe je de perfecte pizzabodem maakt – het belangrijkste onderdeel van de pizza, het bakken en het belang van goede basisingrediënten.

In dit pizza kookboek vind je niet alleen klassieke pizza’s als de Margherita en Pollo, maar ook pizza’s met zoete toppings en verschillende platbroden als focaccia.

Koop het kookboek hier

 • 448 pagina’s
 • Alles over de pizza
 • Diverse recepten
Pizza - Alba Pezone

Pizza - Alba Pezone

De vijf beste pizzabakkers van Napels – de bakermat van de pizza – delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza’s, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Net als hun makers zijn de pizza’s karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.

Bestel het kookboek hier

 • 360 pagina’s
 • Pizza uit Napels
 • Voor beginners en échte pizza-liefhebbers

Pizza uit eigen oven - Simon Giaccotto

In dit boek vind je 35 heerlijke recepten voor flammkuchen, Italiaanse en Amerikaanse pizza’s en nog veel meer varianten om te ontdekken.

Want de lekkerste pizza’s komen niet met een scooter, maar uit jouw eigen oven!

Bekijk het kookboek hier

 • Relatief goedkoop
 •  35 recepten
 • Ook flammkuchen recepten
Pizza kookboek

PIZZA - Manon van Essen

Manon van essen is de oprichter van Magioni: gezonde pizzabodems op basis van groenten. Wat wie wil er nu niet van een pizza kunnen genieten zonder schuldgevoel?!

In dit kookboek leer je hoe je zelf groentenpizzabodems kunt maken én wat de lekkerste en beste toppings zijn.

Bekijk het kookboek hier

 • Snelle, makkelijke en lekkere recepten
 • Van de oprichter van Magioni
 • Pizza zonder schuldgevoel!

500 pizza's & platte broden - Rebecca Baugniet

Dit kleine boek staat boordevol verrukkelijke recepten voor pizza’s en andere soorten plat brood. Om het je makkelijk te maken, zijn alle recepten duidelijk en stap-voor-stap beschreven.

In de inleiding vind je de benodigde basisinformatie: keukengerei, kooktechnieken en een overzicht van andere bijgerechten, vullingen en garneringen.

Bekijk het kookboek hier

 • Duidelijk en stap-voor-stap beschrijvingen
 • 500 recepten
 • Voor elke gelegenheid
The elements of pizza

The Elements of Pizza - Ken Forkish

In dit boek lees je stap voor stap over het proces van een pizza maken – van het kiezen van het deeg tot het selecteren van de kazen en nog veel meer!

Perfect geschikt voor de thuis-pizzabakker of als cadeau.

Let op: boek is in het Engels

Bekijk het kookboek hier

 • Voor de pizzabakker thuis
 • Perfect als cadeau
 • Inhoudelijk kookboek

Fan van de oven?

We snappen ’t, wat is er nou lekkerder dan een goede pizza? Toch zal het je verbazen wat voor heerlijke recepten je nog meer kan maken met de oven. Om die reden hebben wij de beste oven kookboeken voor je op een rijtje gezet.

Bereidingswijze

Of je nou wel of geen ananas op je pizza doet maakt ons eerlijk gezegd niet echt uit. Ieder zijn smaak toch? Wel hoeft een pizza niet altijd zo traditioneel te zijn. Naast de verschillende toppings kan je ook je pizza op verschillende manieren gebruiken. Zo zien we regelmatig pizza’s gemaakt in de airfryer of pizza’s gebakken op de Greeg Egg. Beschik je over deze apparaten? Bekijk dan hier de beste Green Egg kookboeken of Airfryer kookboeken.

Probeer eens wat anders

Pizza’s worden het meest gegeten door mannen en studenten. Nu is er niks mis met een goede pizza maar toch willen we je iets meer inspiratie meegeven. Bekijk daarom ook eens onze mannen kookboeken of studenten kookboeken, wellicht vind je daar wel jouw nieuwe favoriete recepten. Ben je toch écht fan van de pizza of de Italiaanse keuken in het algemeen? Bekijk dan de beste Italiaanse kookboeken, dan leer je ook een lekker pasta’tje op tafel te zetten.

Pizza bakken

De beste pizza kookboeken

Gelezen, getest en beoordeeld. We zetten de beste pizza kookboeken voor je op een rij.

Kookboeken met korting

BLACK WEEK

Hé doorgewinterde thuiskok! De beste kookboeken met korting scoren om jouw gerechten naar een hoger niveau te tillen?

Bekijk de beste kookboeken deals.