Kamado kookboeken

Een kamado kookboek biedt unieke recepten specifiek voor de kamado grill. Deze eeuwenoudse Japanse kooktechniek wordt nieuw leven ingeblazen, waardoor grillliefhebbers kunnen genieten van uitzonderlijke smaken. Inspiratie nodig? Wij zetten de beste kamado kookboeken voor je op een rij.

Het ultieme Kamadoboek - Zowie Tak

In dit boek word je meegenomen vanuit de basis en opgeleid tot een kamadochef. Auteur Zowie Tak, een professionele chef met meer dan 10 jaar BBQ-ervaring, is een echte kamado-expert. Hij zet zijn kennis en kunde in tijdens kamadoworkshops en -trainingen en bij het ontwikkelen van recepten voor de kamado.

Op basis van zijn expertise adviseert Zowie je over de aankoop van de kamado, het aansteken, het gebruik en het onderhoud ervan. Vervolgens ga je aan de slag met maar liefst 90 smaakvolle recepten.

 • 90 smaakvolle recepten
 • Eenvoudig tot vrij uitdagend
 • + skills verbreden
BBQ recepten voor op een kamado

BBQ recepten voor op een kamado - Julius Jaspers

In dit boek staan meer dan 100 BBQ-recepten voor op een kamado. Een kamado is een keramische BBQ met deksel. Hierdoor werkt het als een oven en kun je er de temperatuur perfect mee regelen.

Julius neemt je aan de hand en leert je alle technieken en de lekkerste gerechten maken!

 • Echt voor mannen
 • BBQ recepten voor op kamado
 • Ook beschikbaar als E-book
BBQ Kamado - Fire Food & Friends

BBQ Kamado - Fire Food & Friends - Fabian Beck

Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.

Zo fraai als het uiterlijk is, zijn de kwaliteiten van de keramische barbecue: grillen, koken – hij kan het allemaal. Alleen het bedienen ervan is wat ingewikkelder dan bij de bekende open barbecue en daarvoor is enige basiskennis nodig.

Dit boek is zeer geschikt voor kamado-beginners en iedereen die de aanschaf van een keramische barbecue overweegt.

 • Gave kaft
 • Relatief goedkoop
 • Voor beginners
BeterBBQ - Keilekker op de kleine kamado

BeterBBQ - Keilekker op de kleine kamado - Jeroen Hazebroek

Haal alles uit je (kleine) kamado! Met een korte, bondige uitleg over stook- en kooktechnieken en 30 unieke, bourgondische recepten.

Kamado-experts van het eerste uur Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek, bekend van het Kamado-standaardwerk Hete kolen compleet, nemen je in dit boek bij de hand. Met een korte, bondige uitleg over stook- en kooktechnieken en 30 unieke, bourgondische recepten leer je roken, brood en pizza bakken en gebruik te maken van de plancha en de gietijzeren skillet op een kleine kamado. Op deze manier tover je smaakvolle kleine gerechten op tafel voor 2 tot 4 personen.

 • Voor de kleine kamado
 • Gebruiksvriendelijk kamado kookboek
 • Toegankelijk geschreven met veel goede tips
Easy BBQ every moment

Easy BBQ Every Moment - Grill Guru

Met ‘Easy BBQ, Every moment’ ontdek je de lekkerste recepten voor elke BBQ en elk moment. Met 101 tips & tricks was BBQ’en nog nooit zo eenvoudig!

In Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru ontdek je de lekkerste, makkelijkste recepten voor elke BBQ en elk moment. 101 tips & tricks maken barbecuën extra easy. Zowel een hele middag plezier met vuur als lekker-snel-klaar na een drukke dag. Van een classic Sunday roast, een snelle Friday Night burger tot een bewuste groentetopper voor meatless Monday. Zelfs feestelijke desserts maak je vanaf nu op de BBQ. Ontdek het plezier van buiten koken. Easy BBQ, Every moment!

 • Voor beginnend kamado-grillers
 • Veel tips & tricks
 • Verschillende recepten
kamado

De beste Kamado kookboeken

Gelezen, getest en beoordeeld. We zetten de beste kamado kookboeken voor je op een rij.

Let op: gratis boekenweekgeschenk!

Bij besteding vanaf €15 aan Nederlandstalige (kook)boeken bij bol.com ontvang je het gratis geschenk ‘Gezinsverpakking’ van de Chabotten.

Actie loopt van 16 t/m 24 maart 2024