Kookboek voor dummies

Omdat een lekkere maaltijd verbindt.

Hé! Doe jezelf eens niet zo tekort joh. Je zal vast niet zó’n dummie zijn in de keuken… toch? Voor iedereen die zichzelf nog lang geen topchef prijst, hebben wij de twee perfecte kookboeken getest: een kookboek voor dummies. Niet moeilijk, geen ingewikkelde ingrediënten en toch heerlijke maaltijden. Hier zijn ze:

Kookboek voor Dummies – Koken voor Dummies – Joke Reijnders

Koken voor dummies

In ‘Koken voor Dummies’ doe je alle basiskennis op die nodig is om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Anders dan de meeste kookboeken, richt dit boek zich op de beginnende kok die niet of nauwelijks kan koken. Het bevat tientallen recepten waarmee je in een oogwenk een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten, uiteraard zonder gebruik te maken van pakjes en mixen. Ook raak je bekend met verschillende termen op het gebied van kooktechnieken en gerechten en je krijgt uitgelegd welke basisuitrusting in je keuken aanwezig moet zijn. Laat je inspireren om verder te experimenteren in de keuken!

Voor Dummies – Koken voor Dummies 2de editie – Joke Reijnders

Koken voor dummies tweede editie

Nooit meer een kluns in de keuken! In ‘Koken voor Dummies’ doe je alle basiskennis op die nodig is om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Anders dan de meeste kookboeken, richt dit boek zich op de beginnende kok die niet of nauwelijks kan koken. Het bevat tientallen recepten waarmee je in een oogwenk een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten, uiteraard zonder gebruik te maken van pakjes en mixen. Ook raak je bekend met verschillende termen op het gebied van kooktechnieken en gerechten en je krijgt uitgelegd welke basisuitrusting in je keuken aanwezig moet zijn. Laat je inspireren om verder te experimenteren in de keuken!

Ps. is je man geen held in de keuken, maar wil je hem niet demotiveren door een kookboek voor dummies te geven? Bekijk hier de beste mannen kookboeken.

Meer inspiratie?

Bekijk alle blogs over de beste kookboeken.

Let op: gratis boekenweekgeschenk!

Bij besteding vanaf €15 aan Nederlandstalige (kook)boeken bij bol.com ontvang je het gratis geschenk ‘Gezinsverpakking’ van de Chabotten.

Actie loopt van 16 t/m 24 maart 2024