Het grote kinderkookboek
Jong geleerd, oud gedaan. Wie als kind leert koken, eet een leven lang lekker, en nog gezond ook. In dit vrolijke kookboek vol weetjes en grapjes zie je hoe je met verse basisingrediënten de heerlijkste maaltijden op tafel zet. Van falafel tot stamppot, van loempiaatjes tot spaghetti met ballen: kinderen kunnen het helemaal zelf, zónder pakjes of zakjes!
Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van diverse kookboeken, waarvan de zonder pakjes & zakjes-boeken het bekendst zijn. Dit boek is een bundeling van haar twee eerder verschenen kinderkookboeken ‘Lekker opscheppen!’ en ‘Lekker uitpakken!’.
Koop bij:
Het Grote Kinderkookboek
Trek je schort aan en leef je uit in de keuken! Volg de eenvoudige stapsgewijze uitleg en de duidelijke tekeningen en maak gezonde, fantasierijke gerechten voor je familie en vrienden. Leren koken was nog nooit zo leuk! Soepstengelslangen, Biggenbroodjes, Snoepjesverjaardagstaart, Kerstbalkoekjes, Octo-pizza’s en nog veel meer! Van de winnaar van The Great British Bake Off. • Leren koken was nog nooit zo leuk! • Met grappige, heerlijke en verrassende recepten.
Koop bij:
’t Waanzinnige kinderkookboek
Het restaurant LeQeur staat bekend om zijn bijzondere gerechten, waar gasten van heinde en verre op af komen. Chef Hugôt en Madame Mascha zwaaien de scepter in de keuken, Irène holt haar benen uit haar lijf en stille kracht Mark werkt de afwas weg. Samen zorgen ze ervoor dat elke gast tevreden naar huis gaat. Daarbij hebben ze het soms wel te stellen met muizen in de keuken, kieskeurige kinderen en licht ontvlambare gerechten? Met t Waanzinnige kinderkookboek kunnen kinderen een keertje zélf het avondeten op tafel zetten. 24Kitchenchef Hugo Kennis bedacht de lekkerste voor-, hoofd- en bijgerechten met én zonder vlees. Kinderboekenschrijver Mark Haayema schreef de vrolijke verhalen en weetjes over koken, eten en restaurants. Het geheel wordt afgeblust met de heerlijke tekeningen van Emanuel Wiemans!
Het grote kookboek voor kinderen
Zo maak je gerechten klaar – stap voor stap uitgelegd – de beste tips voor beginners Heerlijke lasagne, verrukkelijke gegrilde groentespiesjes, een jammie rijstschotel, … De recepten van deze en een heleboel andere gerechten staan in dit grote kookboek voor kinderen. Heb je interesse voor koken en wil je graag aan de slag in de keuken? Sla dan snel dit boek open en kies een van de vele recepten om van te smullen. Ze zijn allemaal stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met duidelijke foto’s en tekeningen. Bovendien staan er in dit boek een heleboel basistechnieken uitgelegd en tips om recepten op een creatieve manier aan te passen. Ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten, dan krijg je alternatieven om deze te vervangen. Eet smakelijk!
De Zilveren Lepel – De zilveren Lepel voor kinderen
Na het wereldwijde succes van de eerste editie van De Zilveren Lepel voor kinderenen ter gelegenheid van het tienjarig jubileum is er nu een volledig herziene uitgave van dit ‘volwassen’ kinderkookboek voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Het boek bevat 42 authentieke, regionale Italiaanse recepten uit de klassieke Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel, speciaal geselecteerd en aangepast voor kinderen.