Mannen kookboek

Omdat een lekkere maaltijd verbindt.

Een vrouw hoort in de keuken? Echt niet! Een ‘echte man’ twijfelt geen seconde over zijn kookkunsten en springt direct de keuken in (of achter de barbecue) wanneer er een maag begint te rammelen. Kan die lieve man wel wat hulp gebruiken? Doe ‘m dan een kookboek cadeau. Dan wel eentje voor ‘echte mannen’ natuurlijk!

jobperry kookboek

Job en Perry; een klootzak-proof kookboek

Dit kookboek legt de nadruk op eenvoud. Je zult geen ingewikkelde gerechten vinden met exotische ingrediënten die je bij verschillende winkels moet halen. De toko is wel een plek waar je af en toe naartoe zult moeten gaan, maar dat is het waard voor een smaakvolle, simpele maaltijd.

De auteurs hebben ervoor gezorgd dat de 50 gerechten in dit boek “klootzak-proof” zijn, wat betekent dat ze makkelijk te maken zijn en niet snel mis kunnen gaan. Hierdoor ben je vast en zeker enthousiast om de recepten van Job en Perry uit te proberen.

 • 50 gerechten
 • Makkelijke recepten
 • Smaakvol én simpel!
Het ultieme mannen kookboek

Het ultieme mannenkookboek

In dit boek vind je recepten voor elk type man. Voor de vleeseters, vegetariers, familiemannen en beginnende koks. Dit boek staat vol makkelijke en heerlijke recepten. In dit boek leer je de basiskennis en krijg je voldoende tips & tricks mee.

 • Makkelijke recepten
 • Inclusief basiskennis
 • Voldoende tips & tricks
Het enige echte mannen kookboek

Het enige echte mannen kookboek - Thomas Krause

In de keuken zijn echte mannen op hun best! Elke man die zichzelf respecteert, vindt het geweldig om een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn familie of gasten. Of het nu een klassiek gerecht is of een verrassend nieuw recept, echte mannen koken altijd met passie en finesse.

Dit kookboek is speciaal samengesteld voor mannen die van smaakvolle gerechten houden en biedt een uitgebreide collectie van heerlijke maaltijden, bereid met de beste ingrediënten en technieken. Kortom: een kookboek voor mannen met smaak.

GQ mannenkookboek

Het GQ mannenkookboek

Het kookboek bevat exclusieve recepten uit het gerenommeerde Engelse tijdschrift GQ, dat synoniem staat voor stijl. Deze recepten zijn speciaal geselecteerd voor mannen met een verfijnde smaak en bieden een scala aan tips en technieken, evenals recepten van de beste Britse restaurants, samengesteld door topkoks. Voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar hoogwaardig voedsel en ingrediënten voor onvergetelijke maaltijden, is dit boek een onmisbare handleiding.

 • Samengesteld door topkoks!
´Het onmisbare kookboek voor mannen

Het onmisbare kookboek voor mannen - Valerie Dousset

Met behulp van dit kookboek wordt jij gegarandeerd een ster in de keuken. In dit boek leer je de lekkerste voorgerechten, bijgerechten en desserts bereiden. Met verassande weetjes, goede grappen én humoristische illustraties vormt dit boek de ideale gespreksstarter. Een leuk boek voor elke kok én ideaal als cadeau.

 • Verrassende weetjes
 • Goede grappen
 • Humoristische illustraties
Barbecue en bier

Barbecue & bier - Guido Schmelich

Het ideale mannen kookboek voor in de zomer. 70 heerlijke barbecue recepten met bijbehorend bieradvies. Het boek bestaat vooral uit vleesrecepten, maar je vindt er ook mooie vis- vegetarische en zoete recepten in. Alle recepten in dit boek zijn makkelijk te bereiden en je hebt er geen uren voorbereiding voor nodig. Per recept krijg je een bijpassend bieradvies, ideaal voor een zomers avondje met de mannen.

500 recepten voor mannen - Philippa Vine

500 recepten voor mannen - Philippa Vine

500 recepten voor mannen biedt u heerlijke recepten voor vullende, voedzame maaltijden. Recepten voor vleesgerechten en vegetarische specialiteiten worden afgewisseld. U heeft er weinig keukengereedschap en kookervaring voor nodig. Deze collectie voorziet u van inspiratie voor het bereiden van talloze stevige en hartverwarmende en verleidelijke maaltijden.

 • Relatief goedkoop
 • Leuk als uit-huis-cadeau
 • Compact formaatje
De man die koken kan - Walter Luitwieler

De man die koken kan - Walter Luitwieler

Eten is al zolang als Walter Luitwieler zich kan herinneren de rode draad in zijn leven. Toen hij ging samenwonen besloot hij zich meer te gaan verdiepen in verse maaltijden klaarmaken en leerde hij met vallen en opstaan te koken. In De man die koken kan deelt hij zijn recepten met de mensen die thuis achter het fornuis staan.

Van een heerlijk ontbijtje zoals bananenpannenkoeken tot de wat meer gebalanceerde maaltijden voor alle dagen van de week.

Kookboek voor mannen - Michaela Langer

Kookboek voor mannen - Michaela Langer

Het kookboek voor hongerige mannen. Of u nu een ervaren huisman of een jonge student bent, in dit boek staan eenvoudige recepten en kooktips die u goed van pas zullen komen. Handig in allerlei situaties: wanneer u mensen te eten krijgt, wanneer kinderen snakken naar een lekkere warme maaltijd, wanneer u een snelle warme maaltijd wilt maken of zelfs wanneer u een romantisch etentje hebt gepland. Elk recept in dit boek wordt duidelijk uitgelegd. Succes verzekerd!
Kost voor kerels

Kost voor kerels

Krachtige recht-voor-je-raap maaltijden. Recepten waar de sterkste kerels stil van worden. Voedzame gerechten en tongstrelende culinaire hoogstandjes. Praktische raadgevingen over het brouwen van je eigen bier, het bakken van de perfecte steak en de echte uitdagingen op kookgebied.
Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites - Jord Althuizen

Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites - Jord Althuizen

Het ideale mannen kookboek voor in de zomer van Smokey Goodness. 70 heerlijke barbecue recepten met bijbehorend bieradvies. Het boek bestaat vooral uit vleesrecepten, maar je vindt er ook mooie vis- vegetarische en zoete recepten in. Alle recepten in dit boek zijn makkelijk te bereiden en je hebt er geen uren voorbereiding voor nodig. Per recept krijg je een bijpassend bieradvies, ideaal voor een zomers avondje met de mannen.

Meer kookboeken voor mannen

Échte mannen staan natuurlijk gewoon in de keuken. Als je van koken houdt heb je wellicht een voorkeur qua keuken. Om die reden hebben we de beste Italiaanse kookboekenFranse kookboeken, Griekse kookboeken en zelfs Libanese kookboeken op een rijtje gezet.

Voor binnen of buiten?

Als het lekker weer is, is het natuurlijk heerlijk om je maaltijd in de tuin te bereiden. Wellicht heb jij een barbecue in de tuin staan óf maak je veel gebruik van een Green Egg. Ook voor deze apparaten hebben de beste kookboeken op een rijtje gezet. Lees hier de beste Green Egg Kookboeken óf bekijk hier de beste barbecue kookboeken.

Wat ga je maken?

Heb je al helemaal je eigen stijl ontwikkeld? Dan kan je wellicht beter voor een specifiek kookboek gaan. Zo hebben we de beste Vlees kookboeken, vis kookboeken, pizza kookboeken én pasta kookboeken voor je op een rijtje gezet. Op zoek naar de beste kookboeken ooit geschreven? Voor een man op zoek naar meer culinaire kookboeken? Je vindt hier de kookboeken top 10

De beste Mannen kookboeken

Gelezen, getest en beoordeeld. We zetten de beste mannen kookboeken voor je op een rij.

Let op: gratis boekenweekgeschenk!

Bij besteding vanaf €15 aan Nederlandstalige (kook)boeken bij bol.com ontvang je het gratis geschenk ‘Gezinsverpakking’ van de Chabotten.

Actie loopt van 16 t/m 24 maart 2024